Omschrijving

XXL-WONEN! Boerderij voor groot gezin (14 slaapkamers). Een uniek deel van een toekomstig hofje.

In een toekomstig Schoorls privé-hofje bieden wij deze geschakelde woonboerderij aan. De voormalige recreatieboerderij (Rebosch) wordt als woning aangeboden hoewel de inrichting nog vooral gericht is op wonen met groepsaccomodatie. U kunt hier dus naar hartenlust verbouwen en de indeling naar uw eigen wens veranderen. Zoals de boerderij nu is ingericht heeft u in het voorste gedeelte een privé-deel met 3 slaapkamers en in het achterste gedeelte een prachtig GROOT-GEZIN-deel met 11 slaapkamers. Een unieke kans om uw doorgroeiwens te verwezenlijken.
De erfafscheiding en verdeling van de percelen worden na koop definitief kadastraal vastgelegd.

Kortom: prachtig ruim wonen met “landelijk buiten” als uitzicht en de “toppen der duinen” als horizon!

Indeling:

Begane grond:
hoofdentree voorzijde, hal met trapopgang en toilet, dichte woonkeuken met uitzicht op landelijk Schoorl, bijkeuken met deur naar zijerf, woonkamer met eetkamer en deur naar zuidzijde. Via de bijkeuken komt u in het afgesloten ( voormalige groepsaccomodatie) gedeelte met middenhal met vide met trapopgang en deuren naar 6 (slaapkamers) en 4 badkamers. De doorgang naar de aanleunende geschakelde corridor naar achtergelegen stolp wordt afgesloten. In de toekomst bestaat er ook een mogelijkheid om deze alsnog te verwerven. Momenteel wordt deze (nog) buiten de verkoop gehouden i.v.m. eigen gebruik.

Eerste verdieping:
Trapopgang voorzijde met overloop en toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. Via een tussenkamer is er een verbindingsmogelijkheid te creëren naar het achtergedeelte. Hier bevindt zich de overloop met balustrade en toegang tot 5 slaapkamers en een inloopkast. Hier bevinden zich nog 2 douches en een toilet. De toegang tot de achterzijde ( platte dak van geschakelde corridor)zal worden afgesloten.

Tweede verdieping:
Middels voorhuis ( vlizotrap) is de zolder( circa 67m² Overige Inpandige Ruimte) te bereiken. Deze kan nog naar eigen wens worden ingedeeld ( bijvoorbeeld: vaste trap en 2 slaapkamers of 1 studio/nok-atelier).

Bijzonderheden:
- Voormalige recreatieboerderij , nu Wonen!
- Dubbele bewoning mogelijk ( zie herzien splitsinsgbeleid gemeente Bergen 2018)
- 14 slaapkamers, 337m²(GBO) de ruimte en 863m²(perceel) de vrijheid
- Verbouwing is inpandig goed realiseerbaar i.v.m. boerderij-vorm (vierkant)
- Zal onderdeel gaan uitmaken van een besloten hofje ( mandelig pad met toegang tot meerdere woningen)
- Aanleunstolp kan in later stadium ook worden verworven, richtprijs in huidige staat:€ 485.000,- k.k.
- Voor uitgebreide informatie zie ook: